E & R Stessen Heerlen is importeur van:

hydrema logo1 1 def 40 logo elsa kottermachines 40

Volg het laatste nieuws en acties

Demonstratiemodel Hydrema knikarmdumper 912 FS 4x4 bij E&R Stessen Servicedienst Heerlen

E&R Stessen Servicedienst in Heerlen beschikt sinds kort over een demonstratiemodel Hydrema knikarmdumper 912 FS 4x4.

Voor klanten die overwegen een 5,5 kub dumper te kopen bestaat de mogelijkheid om een dag onze Hydrema demo dumper te proberen waarbij kennis gemaakt kan worden met deze zeer compacte knikarmdumper. Deze dumper kan de bak 3 zijdig kiepen.

Lees meer

Nieuwe Terex Schaeff TL 80 voor L'ortye

E&R Stessen Servicedienst feliciteert firma L'ortye met de aankoop van een nieuwe Terex Schaeff TL 80. Deze machine is uitgevoerd in 40 km uitvoering, voorzien van een hydraulische wisselaar, bak en palletvorken.

E&R Stessen Servicedienst B.V. officieel importeur Hydrema

E&R Stessen Servicedienst B.V. breid zijn verkoopprogramma met ingang van juni 2017 verder uit met het importeurschap van het Deense merk Hydrema.

Hydrema bouwt iedere machine met hart en ziel. Een toewijding op dit niveau is nodig om grondverzetmachines van wereldklasse te produceren en zich te onderscheiden van andere topmerken; dat is slimme productie!

Met drie modellen mobiele grondverzetmachines vind u bij Hydrema altijd een machine die het best geschikt is voor de toepassing waarvoor u de machine wilt gebruiken. De Hydrema MX-serie is de meest compacte en krachtigste machine in zijn klasse.

Ook met dumpers onderscheid Hydrema zich van andere topmerken door zeer robuuste maar compacte dumpers te produceren.